5 μηνών μανούλα η Τζέσικα Μπίελ και κάνει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση

20.09.2015
Η μητρότητα έκανε τη διάσημη ηθοποιό να δει διαφορετικά τη ζωή της ενώ αποτέλεσε έμπνευση για ένα νέο επαγγελματικό βήμα το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει και μόλις το ανακοίνωσε.

Η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) γέννησε το πρώτο της παιδάκι, τον Σίλα, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake) πριν από λίγους μήνες και η εμπειρία αυτή της άνοιξε νέους ορίζοντες. Η νέα της ασχολία έχει να κάνει με σεξ και βίντεο.

Μιλώντας στο περιοδικό Glamour, η 33χρονη μανούλα παραδέχτηκε την άγνοιά της περί του πώς λειτουργεί το γυναικείο σώμα εκδηλώνοντας την πρόθεσή της να δημιουργήσει μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο εξηγώντας τα πάντα γύρω από την αντισύληψη και την έμμηνο ρύση.

Όταν αποφάσισε να κάνει παιδί με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, η Τζέσικα βρέθηκε μπροστά σε μια μπερδεμένη κατάσταση.

"Και τώρα τι γίνεται;", αναρωτήθηκε προσθέτοντας ότι η αγωνία της ξεκίνησε από το γεγονός ότι έπαιρνε το χάπι πολλά χρόνια και φοβόταν μήπως δεν τα κατάφερνε.

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, η Τζέσικα αποφάσισε ότι όχι μόνο θα μάθει ακριβώς τι συμβαίνει μέσα στο σώμα της, αλλά θα διδάξει και όσα μάθει σε πιο μικρά κορίτσια..

Για τον λόγο αυτό, συνεργάστηκε με την ιδρύτρια του WomanCare Global, Σόντρα Πελετιέ (Saundra Pelletier) και ξεκινούν την παραγωγή των εν λόγω βίντεο στο womancareglobal.org τα οποία θα προσφέρουν πληροφορίες σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης από τις 28 Σεπτεμβρίου.