Μακρυπούλια: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες γάμου

17.09.2015
Πριν λίγες μέρες νέα δημοσιεύματα ήθελαν την Άννα Βίσση να πρότεινε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια να τους παντρέψει. Μάλιστα, κάποια υποστήριζαν ότι η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που έφερε κοντά το ζευγάρι, αφού, σου λέει, το καλοκαίρι Ζέτα και Χατζηγιάννης έφτασαν ένα βήμα πριν το χωρισμό.

Και τώρα έρχεται η ηθοποιός και για πρώτη φορά απαντά στα δημοσιεύματα γάμου. «Όλο το καλοκαίρι είχαμε ηρεμία. Τώρα δεν ξέρω πως, μάλλον υπήρχε ένα κενό και θέλησαν να γεμίσουν κάποιες σειρές και είπανε “ας πιάσουμε αυτό το ζευγάρι, καιρό έχουμε να το πιάσουμε”», δήλωσε στην κάμερα του Happy Day!

Όσο για το αν θα τη δούμε σε κάποιο κανάλι, είπε: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω κάποια εκπομπή και το λέω πολύ ειλικρινά! Αυτή τη στιγμή έχω αφοσιωθεί στο θέατρο. Την αγαπώ την τηλεόραση και δεν μπορώ να της γυρίσω την πλάτη γιατί μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα, αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω πάντα τηλεόραση! Μπορώ να κάνω μόνο όταν κάτι μου κεντρίσει το ενδιαφέρον και ξέρω ότι μέσα σε αυτό θα είμαι όπως με φαντάζομαι».