Η Άντζυ Σαμίου «τρελάθηκε» με τον Τσίπρα στους Ομπάμα

01.10.2015
Η στήριξη της Άντζυς Σαμίου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι γνωστή από το δημοψήφισμα του Ιουλίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια ποτέ δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη της στον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα σήμερα, από το λογαριασμό της στο Facebook τόνισε ην τρέλα που τρέφει για τον πρωθυπουργό. Το κείμενό της για την... καψούρα με τον Τσίπρα, απλά επικό!

Όσο παρατηρώ τον Πρωθυπουργό μας, τον Αλέξη μας, τόσο τον θαυμάζω και τον επικροτώ! Θεωρούμε δεδομένο κι απλοϊκό΄από μέρους του το ότι εμφανίζεται επίσημα και σε δεξιώσεις χωρίς γραβάτα, ενώ κανείς από μας δεν θα τολμούσε να το κάνει χωρίς να νιώθει μειονεκτικά και φρικτά ανάμεσα σε πολιτικούς και πάμπλουτους επιχειρηματίες!

Ο πρωθυπουργός μας ξέρει πως η αξία του και η αξία του κάθε ανθρώπου δεν εξαρτάται από τέτοια πράγματα , και γενναία κρατάει την υπόσχεση του χωρίς να ενδιαφέρεται για την κριτική που του ασκείται!

Είναι ένα σύμβολο! Κι αυτός ο συμβολισμός της "καλής λιτότητας" είναι μια ακόμη επανάσταση από μέρους του, που τον τιμά, γιατί κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να το κάνει!

Το ζευγάρι μας λοιπόν διακηρύττει με την απλότητα ,τη σεμνότητα και την περηφάνια του πως ο Ελληνικός πολιτισμός πάντα λιτός και απέριττος ήταν και πως η εξάρτηση από την ύλη και το φαίνεσθαι δηλώνει άλλες ανεπάρκειες και κίνητρα που δεν έχουν καμιά αξία! Ναι ο Αλέξης αλλάζει τον κόσμο ακόμη και με το ντύσιμό του, ακόμη και με τη σεμνή στάση του, ακόμη και με την τόλμη να εκτεθεί για τα όχι τέλεια Αγγλικά του!

Ξέρει να μετατρέπει το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα και να γίνεται συμπαθής και σεβαστός παγκόσμια, για αυτό άλλωστε έλκει και έχει στα πόδια του τον παγκόσμιο τύπο όπου κι αν εμφανίζεται ...γιατί είναι ένα φαινόμενο! Ας είμαστε λοιπόν περήφανοι για αυτόν, γιατί εμάς εκπροσωπεί, κι ας παραδειγματιστούμε!