Ναι, αυτή είναι η πιο αισθησιακή φωτό της Στικούδη! [photo]

06.10.2015
Η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής showbiz και ειδικά φέτος το καλοκαίρι, όχι μόνο επιβεβαίωσε τον τίτλο, αλλά βάλθηκε να τρελάνει και τους διαδικτυακούς της φίλους. Γιατί βλέπεις, το Κατερινιώ δε σταματούσε να ανεβάζει φωτογραφίες της με την ίδια σε άκρως προκλητικές πόζες.

Πότε με μαγιό, πότε με εσώρουχα, πότε με «καυτά» σορτσάκια, ήρθαν οι λογαριασμοί της Στικούδη στα social media κι έγιναν… επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία (πολλά τα εγκεφαλικά που σκορπίζει).

Και μπορεί να διανύουμε τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, όμως, το Κατερινιώ δεν έχει… στασιό! Και συνεχίζει ακάθεκτο να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της. Και η τελευταία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι από τις πιο σέξι φωτογραφίες της που έχουμε δει.

Φορώντας ένα ροζ σουτιέν, που τόνιζε και αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της, και παίρνοντας ένα άκρως αισθησιακό ύφος, η Στικούδη ποζάρει στο φακό. Και τρελαίνει τον κόσμο, αφού – όπως είπαμε – μοιράστηκε την επικίνδυνη για… εγκεφαλικά επεισόδια, φωτογραφία με τους followers της.