Κουσουλός: Μιλά για τη σχέση του με Σάσα και την... αδειάζει!

26.10.2015
Πριν λίγες μέρες, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού ότι η Σάσα Σταμάτη είχε σχέση με τον Πέτρο Κουσουλό. Και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, αφού και τη σχέση αυτή δεν την περιμέναμε, αλλά και γιατί για πρώτη φορά μάθαμε επώνυμα για έρωτα της Σάσας.

Λίγες μέρες μετά και μέσα από το «Σπιτάκι» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να πάρει κάποια δήλωση του συνεργάτη της για τον άγνωστο αυτό έρωτα, αλλά ο Κουσουλός… σφίγγα.

Όχι για πολύ, όμως. Μία εβδομάδα μετά και η Σπυροπούλου επανήλθε, οπότε κι εκείνος τι να κάνει, κάθισε και τα… ξέρασε όλα.

«Αλήθεια ρε συ Πέτρο, για να μη το σχολιάσουν άλλοι, πόσο καιρό ήσασταν με την Σάσα;» του είπε η Σπυροπούλου. Κι εκείνος απάντησε: «Δεν είναι κρυφό και μου κάνει εντύπωση που τα ΜΜΕ το ανακάλυψαν χθες προχθές ενώ ήταν κάτι γνωστό. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί».

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε ότι η Σάσα είναι φίλη της και αναρωτήθηκε πώς τον άντεξε. Και τσουπ, ο Κουσουλός, με διόλου κομψό τρόπο, «άδειασε» την πρώην αγαπημένη του.

«Αυτό το οποίο λες το αντιπαρέρχομαι. Από την κατάληξη της σχέσης αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σοβαρή! Ήμουν 26 ετών, άμυαλος», είπε. Ή μάλλον… κάρφωσε!