Τζένιφερ Λόρενς: Η το αβυσσαλέο ντεκολτέ και το παρολίγον ατύχημα [photo]

05.11.2015
Φωτιά σε κόκκινο χαλί του Βερολίνου έβαλε η διάσημη ηθοποιός με την ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση που επέλεξε για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας "Hunger Games".

Εντυπωσιακή και κομψή είναι σε κάθε της εμφάνιση η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) όμως αυτή τη φορά, κατάφερε να τον ξεπεράσει τον εαυτό, φορώντας το πιο βαθύ ντεκολτέ που θα μπορούσε.

Μια εντυπωσιακή σατέν Christian Dior τουαλέτα σε σκούρο δαμασκηνί χρώμα επελεξε η 25χρονη σταρ, αλλά όπως ήταν φυσικό, τα μάτια όλων στάθηκαν στο αβυσσαλέο ντεκολτέ της που προκάλεσε άπειρα σχόλια. Θετικά, εννοείται.

Μαζί της, οι συμπρωταγωνιστές της Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) και Τζος Χάτσερσον (Josh Hutcherson) καθώς και το υπόλοιπο καστ της ταινίας "The Hunger Games: Mockingjay - Part 2", όπου η Τζένιφερ αποχαιρετά στην ουσία τον ρόλο της "Κάτνις Έβερντιν" που την έκανε διάσημη στα πέρατα του κόσμου.

Και βέβαια, εντυπωσιακή και κούκλα η Λόρενς, όμως να που παραλίγο θα είχαμε μέγα ατύχημα... αποκαλυπτηρίων!

Τεράστιο το ντεκολτέ και, όπως είναι φυσικό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο... σκύψιμο! Στο τσακ το πρόλαβε η Τζένιφερ, αλλά τα κατάφερε!!!!