"Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος κοκαΐνης παρά τραγουδιστής"

10.11.2015
Τη συγκλονιστική αυτή δήλωση έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γιος του διαβόητου βαρώνου της κοκαΐνης, Πάμπλο Εσκομπάρ, Σεμπαστιάν Μαροκίν και, όπως είναι φυσικό, άναψε φωτιές.

17 χρόνια μετά τον θάνατο του Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra) ο Σεμπαστιάν Μαροκίν (Sebastian Marroquín), μίλησε τη βραζιλιάνικη εφημερίδα "ο Estado de Sao Paulo" και αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Πάμπλο Εσκομπάρ (Pablo Escobar) και ο θρυλικός τραγουδιστής ήταν συνεργάτες στο εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Εσκομπάρ υπήρξε επί χρόνια ο πιο ισχυρός άντρας στα κολομβιανά καρτέλ και σύμφωνα με τον γιο του, εκτός από τη γνωστή φιλία που τους έδενε με τον Σινάτρα, οι δυο τους ήταν επί χρόνια συνεργάτες στο εμπόρειο κοκαΐνης.

Όταν ο Μαροκίν ρωτήθηκε πώς μπορεί να είναι τόσο σίγουρος για τους εξωφρενικούς, αυτούς ισχυρισμούς, εκείνος δυναμίτησε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

"Οι τραγουδιστές που ξεκίνησαν την καριέρα τους χάρη στη... χορηγεία εμπόρων ναρκωτικών είναι περισσότεροι από όσοι νομίζετε. Δεν υπάρχουν αποδείξεις, μόνο λέξεις. Εγώ τα γνωρίζω γιατί ήμουν πολύ κοντά στον πατέρα του και άκουγα τον ίδιο και τους συνεργάτες του να μιλούν σχετικά"

Και μετά έγινε πιο συγκεκριμένος

"Μπορώ να σας πω ότι ο Σινάτρα ήταν καλύτερο έμπορος κοκαΐνης από ότι τραγουδιστής. Ήταν ένας από τους συνεταίρους του πατέρα μου στο Μαϊάμι".

Οι διασυνδέσεις του Σινάτρα με τη Μαφία ήταν ένα από τα αγαπημένα θέματα των ΜΜΕ επί χρόνια, όμως για καρτέλ, ναρκωτικά και Εσκομπάρ δεν είχαμε ξανακούσει. Λες;;;