Ο Άστον Κούτσερ πόσταρε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του -Ιδού

11.11.2015
Ενός έτους είναι η μικρή Γουάιατ και μόλις την είδαμε πρώτη φορά αφού οι διάσημοι γονείς της την "κρύβουν" ευλαβικά από τον φακό.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) υποδέχτηκαν πριν από έναν χρόνο την κορούλα τους και της έδωσαν ένα πολύ παράξενο και σίγουρα ανδρικό όνομα, Γουάιατ (Whyatt). Μόλις σήμερα τη βλέπουμε πρώτη φορά μέσα από φωτογραφία που, όλως περιέργως πόσταρε ο ίδιος ο διάσημος μπαμπάς της.

Ιδού λοιπόν η μικρή Γουάιατ, όπως συμπεραίνουμε κι εμείς μαζί με όλο τον υπόλοιπο κόσμο καθώς ο Κούτσερ δεν αναφέρει κάτι σχετικό στη λεζάντα που συνοδεύει τη χαριτωμένη αυτή φωτογραφία.

Θέλοντας να περάσει... κοινωνικό μήνυμα, ο Άστον χρησιμοποιεί το γκελ που ξέρει σίγουρα ότι θα κάνει η πρώτη εικόνα του παιδιού του με τον καλύτερο τρόπο.

"39 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν καταλήξει έρμαια της μοντέρνας σκλαβιάς" γράφει στη λεζάντα ο Άστον Κούτσερ με το hashtag #redsandproject και περνά το μήνυμά του υπογραμμίζοντας τη δουλειά του εν λόγω κινήματος για την προστασία των αδύναμων πληθυσμών (μεταναστατών, προσφύγων, μικρών κοριτσιών και άλλων "ευπαθών" ομάδων) που πέφτουν στα χέρια επιτήδειων.

Ιδού και το μωράκι ξανά...