Τζόυς Ευείδη: Διαψεύδει τις φήμες για την προσωπική της ζωή

16.11.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή «Join Us», βρέθηκε η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη, όπου διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση εδώ και δύο χρόνια με έναν άντρα πολύ νεότερό της.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, ήθελαν την γνωστή ηθοποιό να έχει σχέση με τον ηθοποιό, Μανώλη Κλωνάρη, κάτι που δεν ισχύει όπως δήλωσε και η ίδια. Η Τζόυς Ευειδη, η οποία πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σήριαλ "Μπρόυσκο", μέσα από την τηλεοπτική της συνέντευξη διέψευσε τις φήμες δηλώνοντας: "Είμαι μόνη σαν το λεμόνι".

Και συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Θα μου πεις δεν θες να σου τύχει κάτι ωραίο; Φυσικά θέλω. Δεν θέλω να μου τύχει κάτι ίσα για να τραβιέμαι, δηλαδή να στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ καψούρες και στεναχώριες. Έναν απελπισμένο έρωτα. Θέλω ένα ευχάριστο, χωρίς τσίτες, χαλαρό έρωτα. Έρωτας, βέβαια, με αυτή την έννοια δεν υπάρχει».