22 celebrities που παραδέχθηκαν δημόσια ότι βιάστηκαν [photos]

03.03.2016
Η εκκεντρική ποπ σταρ, Lady Gaga αποκάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και θυμήθηκε με τρόμο τις στιγμές που βίωσε και πώς προχώρησε!

Κανείς δεν περίμενε αυτή την αποκάλυψη, αυτό το σκοτεινό μυστικό, που έκρυβε τόσα χρόνια μια από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες της διεθνούς showbiz. Μιλώντας στην εκπομπή του Έντουαρντ Στερν, «The Howard Stern Show», δήλωσε πως σε ηλικία 19 ετών έπεσε θύμα βιασμού από έναν άνδρα, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός της και μουσικός παραγωγός.

Άλλη μια διάσημη, αυτή τη φορά ηθοποιός, η Rose McGowan σόκαρε με την αποκάλυψή της μέσω των social media. Η γνωστή ηθοποιός,που έγινε γνωστή από την πετυχημένη σειρά «Μάγισσες», έπεσε θύμα βιασμού από διευθυντή κινηματογραφικού στούντιο του Χόλιγουντ και δεν δίστασε να αποκαλύψει στο Twitter πως μία γυναίκα δικηγόρος της συνέστησε να μην καταθέσει αγωγή επειδή έχει παίξει σε ερωτική σκηνή και σίγουρα θα έχανε την υπόθεση.

Εκτός από τη Lady Gaga και τη Rose McGowan υπάρχουν και άλλοι celebrities που δεν φαντάζεσαι και έχουν δηλώσει δημόσια ότι έχουν υπάρξει θύματα βιασμού! Τελευταίο... κρούσμα η υπεράνω υποψίας ηθοποιός, Τζέιν Φόντα.