Ζουγανέλη: Μοντέλο - στην κυριολεξία - ο νέος σύντροφός της! [photo]

18.12.2015
Ανανεωμένη, αδυνατισμένη κατά 60 κιλά, πιο όμορφη από ποτε και ερωτευμένη, είναι η Ελεονωρα Ζουγανέλη τον τελευταίο καιρό.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι από τις λίγες εκείνες περιπτώσεις που μας απασχολούν μέσα και μόνο από τη δουλειά τους. Εξάλλου, είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές της γενιάς της. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό βλέπουμε την Ελεονωρα να φιγουράρει όλο και περισσότερα σε περιοδικά και να δίνει όλο και περισσότερες συνεντεύξεις, όπου αναφέρεται κυρίως στην εντυπωσιακή απώλεια των κιλών της.

Όσο για την προσωπική της ζωή, έχει καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά τίποτε δε μένει κρυφό κι έτσι μάθαμε πρόσφατα ότι η Ζουγανέλη είναι ερωετυμένη και μάλιστα με άνδρα - μοντέλο.. στην κυριολεξία!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό διάστημα διατηρεί δεσμό με τον Γιάννη Αθητάκη. Ποιος είναι ο κουκλος κύριος; Πρόκειται για γνωστό μοντέλο, ο οποίος ασχολείται και με την υποκριτική και πέρυσι έπαιξε μαζί με τη Ζουγανέλη, στην παράσταση για τη ζωή της Εντίθ Πιαφ.

Και ως φαίνεται, εκει γεννήθηκε και ο έρωτας τους. Ο Αθητάκης, μάλιστα, είναι μοντέλο με τίτλο, αφού το 2007 είχε κατακτήσει τον τίτλο «Mr Manhunt Greece», σε ανδρικά καλλιστεία.