Κοσιώνη: Συγκλονισμένη από τον θάνατο συναδέλφου της - πώς τον αποχαιρέτησε!

21.12.2015
Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη ελάχιστες φορές μοιράζεται προσωπικά της συναισθήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή τη φορά είχε πολύ σοβαρό λόγο.

Η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Σταμάτη Ασημένιου, μετά από 13μηνη μάχη με τον καρκίνο συγκλόνισε οικογένειά του, αλλά και τους συναδέλφους του. Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που τον αποχαιρέτησαν από τα social media και είχαν μια σχέση εκτίμησης και φιλίας ήταν και η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια κοινή τους φωτογραφία με το σχόλιο:

«Αυτή τη φορά δεν κάνεις πλάκα... Έφυγες. Είμαι πολύ περήφανη που με τίμησες με τη φιλία σου και την εμπιστοσύνη σου. Δε θα ξεχάσω τίποτα. Θα μου λείπεις πάντα. Auf wiedersehen...»

Διαβάστε για τον Σταμάτη Ασημένιο:

Ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ασημένιος πέθανε σε ηλικία 50 ετών μετά από 13μηνη μάχη με τον καρκίνο. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle και υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης και αναλυτής στον ΣΚΑΪ. Βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του δημοσιογράφου εξέφρασε η Ν.Δ., σημειώνοντας πως «τίμησε το λειτούργημά του, αλλά και την Ελλάδα, με τον άμεμπτο χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, αλλά και την αντικειμενικότητά του στην ενημέρωση».