Άνιστον - Θερού: Έτσι κρατούν ζωντανό τον έρωτα

28.12.2015
Ένα ωραίο "τρικ" έχουν βρει η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερου για να κρατούν ζωντανό το ρομάντζο ακόμη και μετά το γάμο! Μάθε το μυστικό τους αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού γιορτάζουν κάθε μήνα επέτειο γάμου για να κρατήσουν ζωντανό τον έρωτά τους!

Τα "πιτσουνάκια" δέθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο καλοκαίρι μετά από τρία χρόνια αρραβώνα σε μια φαντασμαγορική τελετη στο σπίτι τους στο Μπελ Έιρ.

Με το 2016 να πλησιάζει λέγεται πως το ζευγάρι σχεδιάζει διάφορα για να συνεχίζει την περίοδο του... μέλιτος ενώ όπως όλα δείχνουν ένα νέο μέλος στην οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

"Θέλουν διακαώς να γίνουν γονείς και έχουν συμφωνήσει να γιορτάζουν επέτειο γάμου κάθε 5η ημέρα κάθε μήνα για να κρατήσουν το ρομάντζο".

Η πηγή αποκάλυψε επίσης πως οι δυό τους πέρασαν τα Χριστούγεννα παρέα με φίλους και οικογένεια στο σπίτι με κρασάκι, τραγούδι και καλό φαγητό. Για την περίσταση είχαν προσλάβει τρεις σεφ για να είναι όλα τέλεια μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Κι όμως η διασκέδαση δε σταματάει εδώ...

Για το νέο έτος σχεδιάζουν να ταξιδέψουν μέχρι το Μεξικό για ένα ρομαντικό ταξιδάκι, βάζοντας τέλος στις φήμες που τόσο καιρό τους ήθελαν στα χωρίσματα.