Μητσοτάκης: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την αδελφή του, Ντόρα!

07.01.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, ήταν την Πέμπτη (7/1) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λίγο πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού, ο ένας εκ των δύο υποψηφίων, έκανε μία εμφάνιση - έκπληξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Και μίλησε, για πολλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια και άνεση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, για την οποία έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά. Και απάντησε, αν εκείνη τον στήριξε τελικά στη διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος.

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με την Ντόρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε τις αναταρράξεις μας. Σε μια οικογένεια μπορεί να υπάρχουν και διαφωνίες και περίοδοι ψυχρότητας. Είμαστε πολύ καλά με την Ντόρα τώρα. Η ζωή τα φέρνει μερικές φορές έτσι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Το συζήτησα και με τον πατέρα μου, την Ντόρα και τις άλλες μου αδερφές. Κάναμε μια ειλικρινή συζήτηση και νομίζω ότι ξακαθάρισαν οι προθέσεις όλων. Είχα πει ότι δεν θέλω δημόσια στήριξη από κανέναν και αυτό ίσχυε και για την Ντόρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία τι ψήφισε η Ντόρα», εξήγησε χαρακτηριστικά.