Λιάνη: Στο σφυρί και πάλι η μεζονέτα της Αγράμπελης! [photo]

19.01.2016
Στο σφυρί βγαίνει την Τετάρτη (20/1) για τρίτη φορά μία από τις έξι πολυτελείς μεζονέτες της οδού Αγράμπελης, στην Εκάλη.

Και δεν αναφερόμαστε σε τυχαίες μεζονέτες, αφού το συγκρότημα αναγήρθηκε στη θέση της περίφημης "ροζ βίλας" του ζεύγους, Ανδρέα Παπανδρέου και Δήμητρας Λιάνη, πριν οκτώ χρόνια περίπου. Ωστόσο, αυτή δεν ειναι η πρώτη φορά που η μεζονέτα βγαίνει σε πλειστηριασμό, αφού συμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, έχει συμβεί άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 467 τμ, κήπο και δυο πάρκινγκ και η τιμή εκκίνησής της θα είναι 550.000 ευρώ. Βέβαια, όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον, μιας και τις προηγούμενες δυο φορές η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.

Το Νοέμβρη του 2011 είχε βγει για πρώτη φορά στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 1.200.000 ευρώ, λόγω αντιδικίας της Δήμητρας Παπανδρέου όμως με την Χριστιανική Ένωση Νεανίδων η διαδικασία ανεστάλη. Τον Ιανουάριο του 2012 ξεκινά κανονικά η διαδικασία, αλλά δε βρέθηκε αγοραστής και το Νοέμβρη του 2013 επαναλήφθηκε η διαδικασία με τιμή εκκίνησης 800.000 ευρώ, αλλά και πάλι δεν υπήρξε ενδιαφέρον.