Καινούργιου: Φωτογράφηση αλά Κιμ Μπέισινγκερ στο 9 1/2 εβδομάδες [photos]

10.02.2016
Τη θρυλική κινηματογραφική επιτυχία «9 1/2 Εβδομάδες» πήγε να μας θυμίσει εν όψει Αγίου Βαλεντίνου με μια σέξι πόζα στην... πόρτα ενός ψυγείου η Κατερίνα Καινούργιου. Στο πλαίσιο της σέξι φωτογράφησης για το περιοδικό Down Town, η Καινούργιου έβγαλε στην επιφάνεια τον πιο ερωτικό εαυτό της.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Alpha πόζαρε με εσώρουχα και μας έδειξε το καλλίγραμμο σώμα, που έχει αποκτήσει με προσεγμένη διατροφή και συστηματική γυμναστική.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και δε δίστασε να παραδεχτεί πως οι άντρες την έχουν απορρίψει αρκετές φορές:

«Πάρα πολλές φορές. Νομίζω ότι οι σύντροφοί μου κυρίως με εγκαταλείπουν και όχι εγώ εκείνους. Έχω βιώσει την απόρριψη σε μεγάλο βαθμό, έχω κάνει υπερβολές και γελοιότητες μέσα σε σχέση και από δικά μου λάθη έχω χάσει στο παρελθόν κάποιους ανθρώπους με τους οποίους ήμουν πολύ ερωτευμένη» .

Σε τι φάση βρίσκεται σήμερα στα προσωπικά της;

«Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, μένω ξανά μόνη μου. Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφό μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω «σχεσάκιας». Όλον αυτό τον καιρό που είμαι μόνη μου πήρα ένα μάθημα, να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή και την ιδιωτικότητά μου. Ζορίζομαι λίγο, αλλά είναι για καλό: να βρω ξανά τον εαυτό μου και τις ισορροπίες μου. Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα κι αυτό έκανε κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ.: αναφέρεται στον Β. Σταθοκωστόπουλο).
Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μιας γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.»

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Και οι κοινές σας φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα;

«Ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που κρατούσα το DownTown στο αεροδρόμιο και δίπλα μου καθόταν ο Βασίλης. Ουσιαστικά τη φωτογραφία αυτή τράβηξε συνεπιβάτης μου στο αεροπλάνο που ταξίδευα. Μπορεί πράγματι να θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου. Αυτό όμως αφορά μόνο εμένα. Θα ήταν πολύ κουτό να βγω να πω «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Βασίλη», γιατί μπορεί όλο αυτό να στραβώσει ξαφνικά. Αν βγω πάλι και πω ότι «δεν ισχύει ότι προσπαθούμε να είμαστε ξανά μαζί» το θεωρώ εξίσου κουτό, γιατί μας έχουν δει δημόσια με αυτό τον άνθρωπο. Προτιμώ λοιπόν στην παρούσα φάση της ζωής μου να μη μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα μέχρι να έχω να ανακοινώσω επίσημα κάτι. Προφανώς και αυτή η «δεύτερη ευκαιρία» υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί.»