Πόσα την κάνεις; Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πόσα κιλά ζυγίζει [vds]

10.02.2016
Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες επώνυμες Ελληνίδες και παρά το γεγονός ότι έχει γεννήσει τέσσερις φορές η σιλουέτα της είναι καλύτερη από ποτέ, ενώ μετά από κάθε εγκυμοσύνη της φρόντιζε σε χρόνο μηδέν να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά.

Συνεπώς, η απορία που υπήρχε μέχρι τώρα είναι πόσα κιλά ζυγίζει η λατρεμένη παρουσιάστρια; Η απάντηση δόθηκε σήμερα από την ίδια στον αέρα της εκπομπής της.

Με αφορμή τη φωτογράφιση της Κατερίνας Ζαρίφη στο περιοδικό Down Town, η Ελένη μίλησε για τις καμπυλωτές γυναίκες και αποκάλυψε και το βάρος της.

«Μου αρέσει μία καμπυλάτη γυναίκα, αλλά από κει και πέρα σκέφτομαι και τον εαυτό μου "θα ήθελα να μείνω, όπως όταν γέννησα;", όχι γιατί ήταν λίγο ατσούμπαλο το σώμα μου, δε με ενδιέφερε να γίνω πετσί και κόκκαλο, ίσα ίσα ήθελα να έχω τα πιασιματάκια μου και να νιώθω καλά», δήλωσε η Μενεγάκη.

Πόσα κιλά είναι λοιπόν η Ελένη;

«Εγώ παιδιά είμαι 60 κιλά. Αυτά είναι τα κιλά μου. Κάποτε ήμουν και 57 κιλά μπορεί να ήμουν και 55. Με τα χρόνια βλέπω ανά δεκαετία δυο κιλά μου κάθονται, ε, δε θα σκάσω τώρα».