Η ποδοσφαιρική ομάδα του μικρού αδελφού του Παντελίδη τίμησε τη μνήμη του «Παντέλα» [photos+vds]

23.02.2016
Τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 32 του χρόνια από τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, τίμησε η ποδοσφαιρική ομάδα Παίδων του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας στην οποία και αγωνίζεται ο μικρός αδελφός του τραγουδιστή.

Οι παίκτες της ομάδας αφού κράτησαν ενός λεπτού σιγή, φώναξαν «Παντελίδης» προκαλώντας συγκίνηση. Οι συμπαίκτες του μικρού αδερφού του τραγουδιστή του είπαν πως δεν θα μπορούσαν με τίποτα να χάσουν τη σημερινή μέρα, ενώ δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν στο Νίνο, κουράγιο και δύναμη.

O Παντελίδης είχε μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, μάλιστα, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε αποκαλύψει πως ήθελε να παίξει επαγγελματικά μπάλα, αλλά δεν κατάφερε λόγω ενός προβλήματος υγείας με την καρδιά του.

Οι παλιοί του συμπαίκτες, έχουν αναρτήσει στο Facebook αρκετές φωτογραφίες από την εποχή που ο Παντελής έπαιζε ποδόσφαιρο στην Ένωση Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας, πριν από περίπου 12-13 χρόνια. Όσοι τον θυμούνται να αγωνίζεται, κάνουν λόγο για έναν δυνατό σέντερ φορ που είχε αρκετά καλά στοιχεία και θα μπορούσε να κάνει καριέρα αλλά έχανε αρκετές προπονήσεις λόγω των υποχρεώσεων του στο Πολεμικό Ναυτικό.