Χατζίδου για Παντελίδη: "Ήταν ο μοναδικός που πίστεψε σε μένα" [vds]

02.03.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν η Ελένη Χατζίδου, όπου μίλησε για την συνεργασία της με τον Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για το τραγικό δυστύχημα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της με τα καλύτερα λόγια: «Το τραγούδι του το ζήτησα εγώ. Ο Παντελής ήταν ο μοναδικός και ο πρώτος που πίστεψε σε μένα και μου το έδειξε έμπρακτα. Ήταν έξω καρδιά. Με τον καλό τον λόγο πάντα. Δεν είχε μαλώσει ποτέ με κανέναν. Με συνεργάτες. Η χαρά της ζωής».

Όσο για τον τρόπο που έμαθε για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη είπε: «Είμαι έξω σε ραντεβού. Με παίρνει τηλέφωνο ένας άγνωστος αριθμός. Ήταν δημοσιογράφος από τον ΑΝΤ1. Μου στέλνει μήνυμα και μου γράφει: ''Θέλω να μιλήσουμε για τον Παντελίδη''. Την προηγούμενη ημέρα, έβλεπα το θέμα που είχε γίνει για το κομμάτι για την Κύπρο...Λέω τώρα θα θέλουν να πω την άποψη μου. Και λαμβάνω μήνυμα από τον κομμωτή μου: ''Έχω πάθει σοκ, σκοτώθηκε ο Παντελής''. Παίρνω τηλέφωνο τη δημοσιογράφο και με έβγαλε στον ''αέρα''».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: