Σολωμού: «Πιστεύουν ότι ο Πάνος παίρνει ναρκωτικά και αναγκάζομαι να κάνω μαζί του» [photo]

24.03.2016
Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μια συνέντευξη όπου, μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνη και τον σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη, που τους θέλουν να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Real δηλώνοντας: "∆εν το ήξερα ότι παίρνουµε ναρκωτικά! Παναγία µου (σ.σ.: γελάει)! Και να σκεφτείς ότι έχω κόψει το τσιγάρο, ότι δεν πίνω πια αλκοόλ από τότε που γέννησα. Ούτε πίνω, ούτε καπνίζω. Αντε να πιω δυο-τρία ποτά σε διακοπές και να «φτιαχτώ» µε αυτά. Έχω αποστροφή στο αλκοόλ πια. Ποια ναρκωτικά; Μου φαίνεται αστείο!"

Και συνεχίσει λέγοντας: "Θα τον χαλάσω τον µύθο «sex, drugs and rock & roll» και θα σου πω ότι το natural high είναι το καλύτερο, γι’ αυτό τα βγάζουµε πέρα µε τις υποχρεώσεις µας. Το έχει πολύ ο Πάνος αυτό. Μάλλον θα πιστεύουν ότι εκείνος είναι αυτός που παίρνει και εγώ αναγκάζοµαι να κάνω µαζί του (σ.σ.: γελάει). ∆εν ισχύει κάτι τέτοιο. Καθόλου! ∆εν µπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει το τετράωρο πρόγραµµα που βγάζει ο Πάνος ή εγώ να τρέχω από τους µαθητές µου σε διπλές παραστάσεις".