Υπόθεση Παντελίδη: Το DNA μίλησε - Ποιος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου!

31.03.2016
Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του σοβαρού τροχαίου που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτιδα του στο μοιραίο τζιπ, Μίνα Αρναούτη

Τα πολυπόθητα - αφού αυτά θα έριχναν φως στο "μυστήριο" με το ποιος οδηγούσε το τζιπ - αποτελέσματα του DNA, όπως ακούσαμε και στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου, στο Epsilon, μίλησαν. Και τα αποτελέσματα φέρνουν τη μεγάλη ανατροπή, αν ανολογιστούμε το θόρυβο και τη σεναριολογία που είχε ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό.

Έτσι, οι αρχικές εκτιμήσεις των αξιωματικών της Τροχαίας, όπως από την αρχή είχαν αναφέρει στην έκθεση, για τον οδηγό του μοιραίου τζιπ, επιβεβαιώθηκαν, αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο Παντελίδης καθόταν στο τιμόνι!


Η Τροχαία Ελληνικού, για να έχει 100% τεκμηριωμένη θέση για το πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα, ζήτησε από την πρώτη στιγμή να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος ήταν ο οδηγός.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τετάρτης (30/3), η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου ήταν η συνοδηγός και στα πίσω καθίσματα καθόταν η Μίνα Αρναούτη. Μάλιστα, η 30χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού καθώς είναι σοβαρά τραυματισμένη, φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (1/4) αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η 21χρονη Φρόσω. Κατόπιν, ο φάκελος θα παέι στον Εισαγγελέα.