Τζένιφερ Λόπεζ: Οι σέξι πόζες και το αναπάντεχο "άδειασμα" στον Μαρκ Άντονι

14.04.2016
Αυτό δεν το περιμέναμε, η αλήθεια είναι. Η διάσημη Λατίνα χαρίζει μια πολύ ξεχωριστή φωτογράφηση στο περιοδικό W, αλλά και... "έγκεφαλικά" στον τελευταία πρώην συζυγό της.

Τρεις φορές παντρεύτηκε η Τζένιφερ Λόπεζ και μια φωρά αρραβωνιάστηκε. Καμμία από αυτές τις δεσμεύσεις δεν κράτησε, ωστόσο, με μακροβιότερο τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι, ο οποίος της χάρισε και τα δίδυμα παιδάκια της. [φωτό κάτω]

Η σχέση των δύο πρώην συζύγων είναι πραγματικά παραδειγματικά πολιστισμένη. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μόλις στο περιοδικό W, η 46χρονη σταρ αποκαλύπτει, προς μεγάλη έκπληξη όλων, ότι τα πράγμτα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ούτε στο περίπου, δηλαδή.

Η Τζένιφερ Λόπεζ χαρίζει στο περιοδικό μια απίθανη φωτογράφηση παρουσιάζοντας τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπά της, αλλά και μια υπεραποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ήξερε από πολύ νωρίς ότι ο γάμος της με τον Μαρκ Άντονι "δεν ήταν το καλύτερο για εκείνη". "Κρατήθηκα με το ζόρι για 7 χρόνια", παραδέχτηκε η JLο ενώ το προχώρησε και παραπέρα μιλώντας και για τη σχέση τους μετά τον γάμο.

"Όταν τελείωσε ο γάμος μου, δεν ήταν εύκολο να βρω δύναμη να συγχωρήσω. Δεν ήταν το όνειρο για το οποίο έλπιζα και ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξω τις φλόγες της απέχθειας, της απογοήτευσης και του θυμού. Όμως ο Μαρκ είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Έτσι κάνω πολύ δουλειά για να τα καταφέρω. Και αυτή είναι μακράν η σκληρότερη δουλειά που έχω κάνει ποτέ".

Ουπς.. Αυτό δεν το περιμέναμε... Ενδεχομένως ούτε και ο Μαρκ.

Η Τζένιφερ μίλησε ανοιχτά και για τον νυν σύντροφό της, Κάσπερ Σμαρτ [φωτό κάτω]

"Τα φτιάξαμε, χωρίσαμε και τώρα είμαστε ξανά μαζί. Ακόμη σκέφτομαι τον γάμο και την ευκαιρία να ζήσω μια ζωή μαζί με κάποιον. Λατρεύω την ταινία "The Notebook". Ένα από τα όνειρά μου είναι να γεράσω στο πλευρό κάποιου".

Ακούει ο Κάσπερ;