10+1 σταρ που έκαναν ερωτικά βίντεο [photos]

18.04.2016
Το πιο πρόσφατο κρούσμα στον φαινομενικά ατελείωτο κατάλογο celebrities -πρώτης ή και δεύτερης κατηγορίας- που πρωταγωνιστούν σε ερωτικά βίντεο ήταν αυτό της Φάρα Άμπραχαμ από το Teen Mom 2 του MTV, το οποίο μέσα σε δώδεκα ώρες ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views και στη συνέχεια πωλήθηκε έναντι 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μάλιστα, κατέρριψε το ρεκόρ της Κιμ Καρντάσιαν της οποίας το αντίστοιχο ερωτικό βίντεο είχε “περιοριστεί” στα 600.000 views μέσα σε 12 ώρες.

Τώρα κατά πόσο ένα υπέρογκο ποσό δικαιώνει την επιλογή ορισμένων celebrities να μας επιτρέπουν να δούμε από την κλειδαρότρυπα και να απολαύσουμε τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι είναι ένα μεγάλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι είτε τα διαρρέουν οι ίδιες στη δημοσιότητα είτε αυτό γίνεται κατά λάθος, ντόρος μεγάλος γίνεται.

Στη συνέχεια συγκεντρώσαμε 10+1 πρωταγωνίστριες ερωτικών βίντεο που έκαναν πάταγο. Την τελευταία βέβαια που δεν είναι άλλη από την Αλίσα Μιλάνο δεν την απολαύσαμε εν δράσει, αλλά βρήκε τον πλέον ευρηματικό τρόπο για να κερδίσει την προσοχή μας μέσα από ένα “sex tape”.