Καβακάκης φωτογραφίζεται γυμνός: Μιλάει για την συνεργασία του με την Δημητρίου [photos]

26.04.2016
Ο Γιώργος Καβακάκης, ο συμπρωταγωνιστής της Άντζελας Δημητρίου στο διαφημιστικό σποτ που έγινε viral, φωτογραφήθηκε γυμνός και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό.

Ο Γιώργος Καβακάκης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με την γνωστή τραγουδίστρια: «Με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι, έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, έχοντας μάλιστα κάνει παγκόσμιες καμπάνιες αρώματος και πολύ σημαντικές δουλειές, η αναγνώριση ήρθε με κάτι πιο μικρό σε εμβέλεια δουλειάς. Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλες διαστάσεις θα πάρει. Καταλάβαινα το κωμικό στοιχείο από την αρχή. Μάλιστα, είχα και μερικές ατάκες που κόπηκαν. Όπως και να έχει, όλη η διαφήμιση ήταν της Άντζελας!».

Μιλώντας για την Άντζελα αποκαλύπτει:«Είναι φοβερή! Είναι ακριβώς όπως δείχνει. Είναι έξω καρδιά. Στην δουλειά ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμη. Είχε έρθει πριν απ’ όλους στο γύρισμα! Ήταν όλη την ώρα ευχάριστη και χαμογελαστή. Ακούστηκαν πολύ άσχημα σχόλια. Μακάρι όλες οι γυναίκες να είναι έτσι στην ηλικία της».