Αποστολία Ζώη: Ο σημαντικός λόγος για τον οποίο αποχώρησε από το YFSF2

06.05.2016
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αποστολία Ζώη, η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας και για τον λόγο που αποχώρησε από το YFSF2.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε στο people: «Η απώλεια της μαμάς μου με καθόρισε. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα της προσωπικής μου αναζήτησης για τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη ζωή μου. Αντιλήφθηκα τη σπουδαιότητα της ύπαρξης.

Με βοήθησε να διακρίνω ποια είναι τα απλά και ποια τα σύνθετα προβλήματα. Έπαψα να αναλώνομαι σε ανούσια πράγματα. Καθημερινά, θεωρώ ότι είναι μαζί μου. Είναι ο φύλακας άγγελος μου. Τη βλέπω τακτικά στον ύπνο μου. Ανά δύο εβδομάδες έχω ένα σημάδι της. Πιστεύω ότι με προσέχει από εκεί που βρίσκεται. Ένα κομμάτι της είναι μαζί μου, γιατί είμαι ίδια με τη μητέρα μου. Στον καθρέφτη μου βλέπω πολλά πράγματα από εκείνη».

Όσο για την εκπομπή που ακύρωσε την συμμετοχή της είπε χαρακτηριστικά: «Την ημέρα που έμαθα ότι ήταν άρρωστη, είχα απαντήσει θετικά στην πρόταση του προηγούμενου κύκλου του YFSF2.

Την ίδια στιγμή πήρα τηλέφωνο τους υπεύθυνους της παραγωγής και ακύρωσα τη συμμετοχή μου επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Δεν τους είπα ποτέ τι ακριβώς συνέβαινε. Ήθελα απλώς να είμαι μαζί της».