Ανατριχίλα στη συναυλία Ρέμου - Δάκρυσαν χιλιάδες κόσμου για τον Παντελίδη [vds]

09.05.2016
Στην Αυστραλία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Αντώνης Ρέμος, για μία σειρά συναυλιών. Προγραμματισμένων συναυλιών, που, όμως άλλαξαν ξαφνικά και με σκληρό τρόπο. Κι αυτό διότι στις συναυλίες αυτές ο Ρέμος ήταν να εμφανισθεί - για πρώτη φορά - με τον Παντελή Παντελίδη.

Το Ρέμο στη μακρινή Αυστραλία ακολούθησαν, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελένη Φουρέιρα και ο Κώστας Μαρτάκης, οι οποίοι δεν ξέχασαν τον καλό τους φίλο, που έφυγε απο τη ζωή πριν τρεις μήνες περίπου.

Στη Μελβούρνη, στην πρώτη από τις έξι προγραμματισμένες συναυλίες, βρέθηκαν έξι χιλιάδες άτομα, σε μία βραδιά ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Μάλιστα, οι τέσσερις καλλιτέχνες αφιέρωσαν ένα μέρος του προγράμματος στον Παντελή, αφιερώνοντας του τα δικά του τραγούδια.

«Αυτή τη στιγμή την αφιερώνουμε εκεί ψηλά στον ουρανό για το φιλαράκι μας που είναι απόψε εδώ…μας βλέπει από εκεί ψηλά», είπε φανερά συγκινημένος ο Ρέμος. Και πρόσθεσε: «Ο Παντελής ήθελε να γίνει αστέρι στο τραγούδι και τελικά έγινε το μεγαλύτερο και είναι εκεί πάνω».

Μάλιστα, όταν τραγούδησε τα «Σχοινιά» αποκάλυψε ότι ο Παντελίδης ήθελε να τον δώσει σε εκείνον, αλλά ο Ρέμος τού είπε να το κρατήσει και πως μια μέρα θα το λένε όλοι μαζί!