Παντρεύεται στο Ακαπούλκο η Εύα Λονγκόρια -Όλες οι λεπτομέρειες

19.05.2016
Νυφούλα ετοιμαζεται να ντυθεί η διάσημη Λατίνα στο πλευρό του αγαπημένου της, Χοσέ Αντόνιο Μπαστόν και η λίστα με τους καλεσμένους είναι γεμάτη... χρυσόσκονη.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People, ο γάμος της Εύα Λονγκόρια και του καλού της θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο (21, 22 Μαΐου) στο Ακαπούλκο και συγκεκριμένα στο σπίτι του Τζέιμι Καμίλ, πρωταγωνιστή της σειράς "Jane The Virgin".

"Όλο το Χόλιγουντ θα είναι εκεί", αποκαλύπτουν οι πηγές τους περιοδικού ενώ μερικά από τα ονόματα που ακούγονται είναι το ζεύγος Μπέκαμ, η Πενέλοπε Κρουζ, ο Ρίκι Μάρτιν, η Κέιτι Πέρι, και ο Μάριο Λόπεζ.

Όσο για το λουκ της νυφούλας; Τι άλλο; Από τα χεράκια της κολλητής και κουμπάρας Βικτόρια το νυφικό της Εύα και εμείς και ανυπομονούμε να το δούμε... Στη φωτογραφία κάτω, οι δυό κολλητές διασκεδάζουν στις Κάννες.

Αναμένουμε νεότερα, λοιπόν και.. "Η ώρα η καλή".

Για την ιστορία, αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τη μικροσκοπική Λατίνα, η οποία είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Τάιλερ Κρίστοφερ από το 2002 μέχρι 2004 [φωτό επάνω] και τον Τόνι Πάρκερ, [φωτό κάτω] από το 2007 μέχρι το 2011. Αυτός ο δεύτερος γάμος, μάλιστα, έληξε πολύ άδοξα με τρελό κέρατο από την πλευρά εκείνου.