Γιώργος Μπόγρης: Επιτέλους «σπάει» τη σιωπή του για την Ελλη Κοκκίνου [vds]

09.06.2016
Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε ο Γιώργος Μπόγρης καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου απαντώντας σε όλα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την Ελλη Κοκκίνου εξαιτίας της απόστασης που τους χωρίζει.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας ήταν τελείως ακομπλεξάριστος και μίλησε ακόμη και για τα 18 χρόνια διαφορά ηλικίας «Εγώ κοιτάω τα θετικά από έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος και θεωρώ πως ο Γιώργος μετά την Έλλη είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Όπως και να εξελιχθεί, ό,τι και να γίνει, εγώ ξέρω πως μόνο έχω κερδίσει».

Όσο για το αν έχουν χωρίσει ανέφερε: «Υπήρξε δυσκολία, αλλά να΄ναι καλά τα αεροπλάνα!», διαψεύδοντας με αυτό τον τρόπο τις φήμες, ενώ πρόσθεσε πως η Έλλη ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να πάει στην Ισπανία.

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός πως ο αθλητής αποκάλυψε ότι δεν γνώρισε την Έλλη τον Μάρτιο του 2011, στο All Star Game που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου εμφανίστηκε η τραγουδίστρια, αλλά την είχε δει πιο πριν, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου εκείνη πήγαινε για προπόνηση κι εκείνος έτρεχε.