Καυτές αποκαλύψεις του Μπόγρη για την γνωριμία & σχέση με την Κοκκίνου

09.06.2016
Μια πεντάλεπτη ερωτική εξομολόγηση στην Έλλη Κοκκίνου, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την συνέντευξη του Γιώργου Μπόγρη στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας μίλησε για την Έλλη, την άγνωστη γνωριμία τους, την διαφορά ηλικίας που φτάνει τα 18 χρόνια αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στη σχέση από απόσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

Για την μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο Μπόγρης ήταν σαφής:

«Την Έλλη την ξέρεις; Αν δεν ήμουν ώριμος, θα ήταν μαζί μου; Άμα βρεις το καλύτερο παιδί, δεν το αφήνεις...

Εγώ κοιτάω τα θετικά από έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος και θεωρώ πως ο Γιώργος μετά την Έλλη είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Όπως και να εξελιχθεί, ό,τι και να γίνει, εγώ ξέρω πως μόνο έχω κερδίσει».

Όσο για τις δυσκολίες στη σχέση από απόσταση:

«Υπήρξε δυσκολία, αλλά να΄ναι καλά τα αεροπλάνα! Δεν προσπάθησε να με επηρεάσει ποτέ, το καλύτερο είναι να σε στηρίζει ο άλλος», τόνισε ο Μπόγρης ο οποίος αποκάλυψε πως το αεροπλάνο έπαιρνε κυρίως η Κοκκίνου, μιας και ο ίδιος είχε αυστηρό έλεγχο από τον προπονητή του.

Εν το μεταξύ, όσον αφορά τη γνωριμία, Κοκκίνου και Μπόγρη, ο αθλητής αποκάλυψε ότι δεν γνώρισε την Έλλη τον Μάρτιο του 2011, στο All Star Game που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά την έβλεπε πιο πριν, στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, όπου εκείνη πήγαινε για προπόνηση κι εκείνος έτρεχε.