Κάνιε & Κιμ: Ολόγυμνοι στο κρεβάτι με Τέιλορ Σουίφτ, Ντόναλντ Τραμπ και άλλλους

25.06.2016
Σάλο έχει προκαλέσει το τελευταίο βίντεο του Κάνιε Γουεστ όπου φαίνεται ο ίδιος με τη σύζυγό του γυμνοί στο κρεβάτι, αλλά όχι μόνοι τους.

Δίπλα από τους ολογυμνους Κιμ και Κάνιε, ανάμεσα στα λευκά τους σεντόνια βλέπουμε την Τέιλορ Σουίφτ, την Κέιτλιν Τζένερ, τον Ντόναλν Τραμπ, τον Μπιλ Κόσμπι, την Άμπερ Ρόουζ, τον Τζορτζ Μπους, την Αν Γουίντουρ, τη Ριάνα, τον Κρις Μπράουν και τον πρώην της Κιμ, Ρέι Τζέι -ναι ναι, αυτόν που πρωταγωνιστούσε στη σεξοταινία που την έκανε διάσημη. Όλους ολόγυμνους...

Τίτλος του τραγουδιού "Famous" και ο Κάνιε Γουεστ έχει κάνει άνω κάτω την παγκόσμια σόουμπιζ

Ιδού κομμάτι από το φλέγον βίντεο όπου διακρίνονται, όπως τους ξεχώρισε η DailyMail οι εξής:

1. Τζορτζ Μπους 2. Ανα Γουίντουρ 3. Ντόναλντ Τραμπ 4. Ριάνα 5. Κρις Μπράουν 6. Τέιλορ Σουιφτ 7. Κάνιε Γουεστ 8. Κιμ Καρντάσιαν 9. Ρέι Τζέι 10. Άμπερ Ρόουζ 11. Κέιτλιν Τζένερ 12. Μπιλ Κόσμπι

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν όλοι οι διάσημοι που "συμμετέχουν" είναι όντως οι ίδιοι ή κάποιοι σωσίες τους, όμως η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Το τραγούδι έχει προκαλέσει σάλο όχι μόνο εξαιτίας του προκλητικού περιεχομένου του βιντεοκλίπ αλλά και των στίχων που υπονοούν ότι τραγουδιστής μπορεί να κάνει σεξ ακόμα και με την Τέιλορ Σουίφτ που του χρωστάει τη φήμη της.