Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτή είναι η σύντροφος του χρυσού Ολυμπιονίκη [photos]

16.08.2016
Ο Λευτέρης Πετρούνιας το βράδυ της Δευτέρας (15/8) έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, συγκεντρώνοντας 16.000 βαθμούς, αποδεικνύοντας σε όλους πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται.

Μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης διατηρεί εδώ και δύο χρόνια δεσμό με την πρωταθλήτρια δοκού ισορροπίας, Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι θέλει να προφυλάξει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φακός της Real Life είχε εντοπίσει τον περασμένο Φεβρουάριο το ερωτευμένο ζευγάρι σε βραδινή έξοδο, ενώ στα social media υπάρχουν πολλές φωτογραφίες τους από διάφορα στιγμιότυπα.

Οι δύο αθλητές της ενόργανης γνωρίζονται από παιδιά και τα τελευταία χρόνια οι κοινές προσπάθειες στο άθλημά τους τούς έφεραν πιο κοντά. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βασιλική Μιλλούση, με αφορμή τον αποκλεισμό της από τους τελικούς στην δοκό ισορροπίας στο Ρίο, μίλησε για τον Λευτέρη, εν όψει του δικού του «χρυσού» αγώνα: «Το μόνο που έχω να του ευχηθώ είναι να το ζήσει και να ακούσουμε τον εθνικό ύμνο που τόσο πολύ θέλουμε όλοι. Και αυτός το θέλει ακόμα περισσότερο. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτός και ο προπονητής του και του αξίζει. Είναι ο καλύτερος», είχε δηλώσει.

Η 32χρονη Μιλλούση είναι γεννημένη στις 4 Μαΐου του 1984 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τη γυμναστική από την πολύ μικρή ηλικία των τεσσάρων ετών. Πρόσφατα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους, στη Γερμανία (21-24 Μαρτίου) προσθέτοντας άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της. Το 2012 κατέλαβε την 1η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη της FIG στην Δοκό Ισορροπίας. Η αθλήτρια του ΓΣ Καλλιθέας αγωνίσθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ και του Λονδίνου.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς ασχολήθηκε με την ενόργανη, η νεαρή γυμνάστρια μίλησε για τα όσα έχει στερηθεί - όπως ακριβώς και ο σύντροφός της Λευτέρης Πετρούνιας - για χάρη της γυμναστικής: «Ξεκίνησα τoν πρωταθλητισμό από μικρή ηλικία και στερήθηκα αρκετά πράγματα από τη ζωή μου. Από πολύ νωρίς είχα μπει σε ένα πρόγραμμα καθημερινότητας που πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω παίξει έξω με τους φίλους μου, δεν ήξερα τι σημαίνει να γυρίσω από το σχολείο και να πάω να κοιμηθώ, να ξεκουραστώ, όπως τα άλλα παιδιά. Έπρεπε μετά από το σχολείο να φάω κάτι πολύ γρήγορα και να φύγω για την προπόνηση. Διάβαζα μέσα στα διαλείμματα του σχολείου για να μπορέσω να κερδίζω χρόνο, γιατί όταν γυρνούσα το βράδυ μετά την προπόνηση δεν είχα κουράγιο να διαβάσω. Ήμουν ένα παιδί με δύσκολη καθημερινότητα και πολλές ευθύνες για την ηλικία μου. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.»

Δείτε την στη δοκό: