Τελικά ήρθε ο συμβιβασμός: Αμύθητο ποσό παίρνει η Χερντ από τον Ντεπ

17.08.2016
Ο σάλος από το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της,Τζόνι Ντεπ, κατηγορώντας τον μάλιστα για ενδοοικογενειακή βία μετά από τα τελευταία μάλιστα στοιχεία, έφτασε στο τέλος του.

Μετά το κομμένο δάχτυλο του Τζόνι Ντεπ- το οποίο έκοψε ο ίδιος και έγραψε με αυτό στον τοίχο- εξαιτίας του θυμού του διότι πίστευε πως η Χερντ τον είχε απατήσει με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον- αλλά και το ότι ο Ντεπ της σήκωσε χέρι και της πέταξε το κινητό επάνω της, τελικά φαίνεται πως το θέμα λύθηκε...

...με το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων για το πρώην ζευγάρι.

Αυτό ήταν το ποσό που ζήτησε η Χερντ με τον διάσημο ηθοποιό και μάλιστα όπως διαβάσαμε στην DailyMail που έχει τις πληροφορίες ενώ σύμφωνα με τις ανακοινώσεις τους κανείς από τους δυο δεν επιθυμεί να βλάψει τον άλλο.

Μάλιστα Άμπερ και Ντεπ είπαν πως είχαν μια σχέση γεμάτη πάθος αλλά και άστατη σε κοινή τους ανακοίνωση σύμφωνα με την Daily Mail :

"Ο Τζόνι και η Άμπερ συμφώνησαν να λύσουν ιδιωτικά τις διαδικασίες του διαζυγίου τους".

«Καμία από τις δύο πλευρές δεν έκανε ψευδείς δηλώσεις για οικονομικούς λόγους και οι δυο τους δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλο σωματικά ή ψυχικά» γράφει η ανακοίνωση.

«Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα στον Τζόνι για το μέλλον και θα δώσει τα οικονομικά κέρδη της που θα προέλθουν από το διαζύγιο σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό».

Να σημειώσουμε πως ο γάμος τους κράτησε 15 μήνες και οι δυό τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο, το 2012.