Καραφώτης: Εξηγεί τα πάντα για το γάμο του αλλά & τη σχέση με τη Λύτρα

22.08.2016
Στο περιοδικό People μίλησε ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην πάλαι ποτέ σχέση του με τη Μάρω Λύτρα αλλά και στο γάμο του που υποτίθεται πως έλαβε χώρα στην Αμερική.

Σε ερώτηση του δημοσιιογράφου που αφορούσε τη σχέση με τη Λύτρα, και το πόσο τον δυσκόλεψε, ο Καραφώτης εξηγεί:

«Ναι, γιατί η σχέση έπαιρνε την πρώτη θέση σε ό,τι γινόταν. Όχι, ότι γινόταν κάτι ιδιαίτερο. Απλά ήξεραν πως είμαι με μια κοπέλα από το παιχνίδι και μου έλεγε ο κόσμος 'μακάρι να ήμουν τόσο ερωτευμένος, όσο κι εσύ'. Ότι φαινόταν στο γυαλί δηλαδή. Γιατί η πραγματικότητα είχε μεγάλη διαφορά με αυτό που έβγαινε προς τα έξω».

Όσο για τη νέα του σχέση Άννα Δινέρη και το γάμο που υποτίθεται πως έλαβε χώρα στην Αμερική, ο Καραφώτης εξομολογείται:

«Δεν έχω παντρευτεί. Τι άσχετο ήταν αυτό με την Αμερική; Γιατί δεν το έκανα καλύτερα στη Μύκονο που δε έχω πάει ποτέ; Απορώ που δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο να με ρωτήσει αν είναι αλήθεια».

Ταυτόχρονα, ο Καραφώτης εξηγεί πως δεν σκοπεύει να παντρευτεί μέσα στον Αύγουστο. Όσο για το αν ο γάμος είναι στα σχέδιά του, ο Καραφώτης εξηγεί:

«Θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα και χωρίς να παντρευτώ. Δεν είναι ανάγκη ο γάμος. Ένα παιδί βέβαια είναι άλλο κομμάτι. Εκεί τρώω αναλαμπές. Είναι στιγμές που θέλω ένα παιδ΄ί και μετά λέω μα πως αντέχουν με παιδιά, έπειτα πάλι λέω δεν γίνεται να μην έχω ένα παιδιί.