Ποια έχθρα; Δες πώς ευχήθηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην 60άρα Κιμ Κατράλ [photo]

22.08.2016
Οι δυο γυναίκες έχουν ταυτιστεί απίστευτα με τους ρόλους της "Κάρι Μπράντσο" και της "Σαμάνθα Τζόουνς" στο θρυλικό "Sex and the City".

Ολα τα χρόνια της επιτυχίας όμως, τους ακολουθεί η φήμη ότι δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Αντίθετα. Λέγεται ότι υπήρξαν ολόκληρες σεζόν όπου η μία δεν μιλούσαν στην άλλη.

Μια πολύ σημαντική ημερομηνία όμως, η χθεσινή, στάθηκε αφορμή για να αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο, ακόμη και αν ίσχυε κάποτε, δεν ισχύει πια.

Και αν αναρωτιέσαι για την ηλικία της Κιμ Κατράλ; Αισίως 60άρισε η σέξι σταρ. Και συνεχίζει να μη "μασάει". Ιδού πώς της ευχήθηκε λοιπόν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Όχι έχθρα... Αδελφές είναι τα κορίτσια...

"Στέλνοντας αγάπη και τις καλύτερες ευχές για μια τέλεια χρονιά γενεθλιών γεμάτη με χαρά, υγεία και περιπέτεια. Η παλιόφιλή σου, συνάδελφος στις σκανταλιές και 'αδελφή', SJ xxx

Aυτά γράφει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και δεν χωρά καμία αμφιβολία για τις σχέσεις των δυο γυναικών. Όσο για το πώς ευχήθηκε η Κιμ στον εαυτό της; Ε... όπως θα ευχόταν και το alter ego της, η σέξι Σαμάνθα. Ιδου και χρόνια πολλά!!!