Ανδρέας Μπάρκουλης: Τα τελευταία λόγια του στα εγγόνια και τα παιδιά του

23.08.2016
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο μεγάλος ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία 24ωρα καθώς η βεβαερημένη τα τελευταία χρόνια υγεία του παρουσίασε ακόμη μια επιδείνωση.

Στην Εντατική του νοσοκομείου Αγία Όλγα βρίσκεται ο Ανδρέας Μπάρκουλης και αντίθετα με δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ήδη φύγει από τη ζωή, βρίσκεται ακόμη διασωληνωμένος αντιμετωπίζοντας λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια. Η κατάστασή του, όμως, όπως παραδέχτηκε δημόσια και η σύζυγός του, Μαίρη κρίνεται μη αναστρέψιμη.

Στο πλευρό του πάλαι ποτέ Ζεν Πρεμιέ βρίσκονται διαρκώς η σύζυγος και τα παιδιά του. Η κόρη του, Βίκυ, μάλιστα, μίλησε στην εφημερίδα Freddo και τους Νίκο Νικόλιζα και Σπυριδούλα Τριάντου, αποκαλύπτοντας τα τελευταία λόγια του πατέρα της στην ίδια, τον αδελφό της και τα παιδιά τους πριν πέσει σε κώμα.

«Ο πατέρας μου ζήτησε να δει τα εγγόνια του και τον γιό του. Τους έδωσε το χέρι του να το φιλήσουν για να πάρουν την ευχή του. Όταν έσκυψα να τον φιλήσω, μου είπε με όση δύναμη του έχει απομείνει «να με αγαπάτε τώρα που θα φύγω» και μετά έπεσε σε κώμα ξανά», λέει η Βίκυ και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του.

Στη φωτογραφία επάνω ο Ανδρέας Μπάρκουλης με τη νυν σύζυγό του, Μαίρη και τον γιο τους.