Σκληρή δήλωση πασίγνωστης ηθοποιού: «Μου χρωστάει 130.000 ευρώ και αρθρογραφεί ηθικολογώντας εναντίον αυτών που μας εξαπάτησαν»! [vds]

03.09.2016
Έκανε υπομονή, αλλά από ότι φαίνεται και αυτή εξαντλήθηκε. Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία σε ερώτηση της Κορύνα Μαντάγαρη για την εφημερίδα Αγορά δεν δίστασε να μιλήσει για τα χρήματα που της χρωστά ο γιος του εκλιπόντος Κώστα Κουτσομύτη, Γιάννης, από την παραγωγή της σειράς «Ματωμένα Χώματα».

Η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία βρίσκεται πλέον σε δικαστική διαμάχη με την παραγωγή του «Ματωμένα Χώματα», δήλωσε:

«Ο Γιάννης Κουτσομύτης μού χρωστά ποσό της τάξης των 130.000 ευρώ από σειρά η οποία προβλήθηκε το 2009 στον Alpha.Τα χρήματα αυτά τα εισέπραξε από το κανάλι, αλλά, λόγω δυσκολιών που αντιμετώπιζε την περίοδο εκείνη, μου ζήτησε τη βοήθειά μου και την υπομονή μου όσον αφορά στην αποπληρωμή μου για την εργασία μου. Όπερ και εγένετο. Σήμερα, επτά χρόνια μετά, ο κύριος Κουτσομύτης είναι εξαφανισμένος και αρθρογραφεί σε οικονομικά blogs, οικτίροντας την τύχη αυτής της χώρας και ηθικολογώντας εναντίον αυτών που μας εξαπάτησαν».

Δείτε ένα βίντεο της σειράς «Ματωμένα Χώματα» που έχει ανεβάσει η ίδια η Δήμητρα Ματσούκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο youtube: