Συσσοβίτης: Ο 51χρονος γόης αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει σίριαλ πια!

05.10.2016
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο menexclusive έδωσε ο ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης.

Εκεί, ο γόης του «Είσαι το ταίρι μου» αποκάλυψε γιατί απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και 7 χρόνια:

Είχες δηλώσει πιο παλιά ότι το τηλέφωνό σου έχει να χτυπήσει χρόνια για κάποιο σίριαλ. Ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα και τώρα;

Όχι πλέον δεν ισχύει. Έχω να κάνω σίριαλ όμως επτά χρόνια και ο παράγοντας είναι πάλι οικονομικός. Φέτος μου πρότειναν δύο σίριαλ, όμως δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό, παρόλο που όλοι οι ηθοποιοί έχουμε ρίξει τις αμοιβές μας. Η τηλεόραση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κρίση, να μειώσει ακόμα περισσότερο τις αμοιβές σε βαθμό που σου λέει με τον τρόπο της ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Ο κινηματογράφος είναι αυτός που δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση τα τελευταία 8-10 χρόνια, παρόλο που ξεκίνησα ως ηθοποιός που τον αγάπησε ο κινηματογράφος.

Η κρίση σε έφτασε ποτέ σε τέλμα, να μην έχεις ευρώ πάνω σου;

Όχι, αλλά έχω δυσκολευτεί περισσότερο σε παλαιότερα χρόνια. Στα χρόνια μάλιστα που η χώρα μπορεί να είχε περισσότερα χρήματα, εγώ διένυα μια περίοδο που είχα λιγότερα χρήματα. Επειδή επέλεγα πάντα να κάνω πράγματα που να με εκφράζουν προσωπικά, έπρεπε να ζοριστώ για να τα καταφέρω. Άρα έπρεπε να πω όχι σε πολλά σίριαλ και έζησα πραγματικά εποχές που ήμουν με δανεικά.

Τη συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέκος Συσσοβίτης στο menexclusive.com