Σαρλίζ Θερόν: Δε φαντάζεσαι ποια ηθοποιό θεωρεί απίστευτα σέξι

14.10.2016
Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που περπάτησε ποτέ στη γη ενώ γενικά, δε "μασά" τα λόγια της. Την περασμένη εβδομάδα δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για το άρωμα που διαφημίζει και με αυτή την αφορμή δίνει παντού συνεντεύξεις.

Ανάμεσα στα διάφορα που είπε η Σαρλίζ Θερόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue για την καθημερινότητά της με ένα μωρό και ένα νήπιο μέσα στο σπίτι, ξεχωρίζουμε τα όσα είπε σχετικά με το αν και πόσο φροντίζει τον εαυτό της, ενώ κάποια στιγμή αποκάλυψε και ποια γυναίκα θεωρεί απίστευτα σέξι.

Το μόνο που κάνει κάθε πρωί η Σαρλίζ είναι να πλένει τα δόντια της και να φοράει την αντηλιακή της.

«Τα πάντα τα κάνω το βράδυ, που τα παιδιά κοιμούνται και έχω λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να αντέξω στην ιδέα ότι δεν θα πλύνω πολύ καλά το πρόσωπό μου, καθαρίζοντάς το, κάνοντας πίλινγκ, τουλάχιστον δύο φορές την Eβδομάδα... Απλά αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ!».

Υπάρχουν, βέβαια, φορές που πέφτει στο κρεβάτι χωρίς να ξεβαφτεί.

«Ολες δεν το κάνουν; Είσαι κουρασμένη, κοιμάσαι όπως είσαι, ξυπνάς το πρωί και δεν θυμάσαι ότι δεν καθάρισες το πρόσωπό σου το περασμένο βράδυ.Στη συνέχεια, κάποιος σου χτυπάει την πόρτα, ανοίγεις, κοιτάς στον καθρέφτη και λες: Θεέ μου, πώς είμαι έτσι; Νομίζω πως όλοι το κάνουμε αυτό κάποια στιγμή. Αν είμασταν τέλειοι, θα ήταν βαρετό».

Και εκεί κάπου, τη ρίχνει και τη "βόμβα".

Τελείως ακομπλεξάριστη, η Σαρλίζ δε διστάζει να μιλήσει για άλλες γυναίκες που θαυμάζει για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Κάτι όμως μας... ξένισε. Αν και παντού ισχύει η "περί ορέξεως" παροιμία.

"Είμαι μεγάλη φαν της Κέιτ Μος. Είναι αληθινή και μου αρέσει αυτό. Θαυμάζω επίσης ηθοποιούς όπως η Σούζαν Σάραντον, η Τζέσικα Λανγκ και νομίζω ότι η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ είναι ένας από τους πιο σέξι ανθρώπους στη γη».

Για την ιστορία, η Φρανσις ΜακΝτόρμαντ είναι η σύζυγος του σκηνοθέτη ΄Αντι Κοέν [φωτό επάνω] πολυβραβευμένη ηθοποιός η ίδια, η οποία μεταξύ άλλων έχει κερδίσει ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία 'Φάργκο" [φωτό κάτω]