«Θα κάνεις παιδί»; 20 διάσημες που φρικάρουν με την ερώτηση [photos]

19.11.2016
Παρόλο που τα περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές αποθεώνουν την μητρότητα και προβάλλουν ως πρότυπα γυναίκες που έχουν αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια, υπάρχει και μία μερίδα διάσημων γυναικών που δεν έχουν κάνει αυτό το βήμα.

Ενδιαφέρουσες γυναίκες, πετυχημένες, δυναμικές και όμορφες, δηλώνουν ότι δεν απέκτησαν παιδιά (κάποιες όχι ακόμα) είτε λόγω συγκυριών είτε από ξεκάθαρη επιλογή ζωής, που δεν «χωράει» την ευθύνη ενός παιδιού.

Άλλες διάσημες κυρίες έρχονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση όταν οι δημοσιογράφοι τις ρωτούν για εκατοστή φορά γιατί δεν κάνουν παιδί, αν είναι έγκυες αυτή τη στιγμή ή γιατί δεν αποφασίζουν να κάνουν ένα δεύτερο παιδί. Υπάρχει τέλος και μία μερίδα διασήμων γυναικών που ξεπέρασαν και το τελευταίο ταμπού, την απόφαση ενός ανθρώπου να μην θέλει παιδιά - και έχασαν το τρένο της μητρότητας.

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κιμ Κατράλ και η Κάμερον Ντίαζ... αλλά και στα δικά μας, η Ρούλα Κορομηλά, η Κατερίνα Λέχου και η Μαρί Κυριακού απαντούν πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στη ζωή τους, και πόσο τις ενοχλούν οι ερωτήσεις που σχετίζονται με το παιδί που δεν απέκτησαν...