Σταύρος Μαυρίδης: "Θα ανακοινώσω σύντομα την ημερομηνία της αυτοκτονίας μου"

28.11.2016
Ο ηθοποιός που έγινε διάσημος από τον ρόλο του "Φωτάκη" στην τηλεοπτική σειρά "Εγκλήματα", συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη χθεσινή δραματική εξομολόγησή του στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά".

Η όλη ιστορία είχε αρχίσει το Σάββατο καθώς ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος, ισχυρίστηκε ότι τον έψαχνε επί 5 μέρες και δεν τον έβρισκε. Πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της δεύτερης δουλειάς του, στο σουβλατζίδικο όπου εργαζόταν, να μην μπορούν να τον εντοπίσουν επίσης.

Σήμανε συναγερμός, όπως διαβάζουμε, ο οποίος έληξε όμως όταν ρεπόρτερ της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" "ξετρύπωσε" τον Σταύρο Μαυρίδη "χτυπώντας επίμονα το κουδούνι του σπιτιού του στην Κυψέλη".

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε άθλια, πραγματικά, κατάσταση, και σόκαρε μιλώντας για τα οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ τόνισε ότι δεν θέλει κανείς να γνωρίζει την κατάσταση του γι'αυτό και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα φίλων και συγγενών.

«Ήθελα να εξαφανιστώ, δεν έχω κανέναν στη ζωή» είπε, μεταξύ άλλων ο Μαυρίδης. Ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα από την ρεπόρτερ και της είπε ξεκάθαρα ότι «δεν θέλει αυτή τη ζωή».

Ακόμη της είπε ότι είναι απόρρητο γιατί δεν απαντούσε αλλά ανέφερε ότι «θα φύγω εκτός Ελλάδας σε λίγες μέρες». Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει γιατί πριν λίγο καιρό είχε κλείσει δουλειά στο θέατρο και ήταν πολύ χαρούμενος.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε την σπαρακτική ομολογία του, σύμφωνα με την οποία σύντομα θα ανακοινώσει την ημερομηνία που θα αυτοκτονήσει.