Γιώργος Παπανδρέου: Θα πάρω διαζύγιο μόνο όταν...

28.11.2016
Απάντηση σε όσους τον ρωτούν επίμονα, εάν μετά τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου σκοπεύει να πάρει επίσημο διαζύγιο, ώστε να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο, έδωσε ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, σε δηλώσεις του στο Secret.

Με τις δηλώσεις του αυτές δίνει τέλος στις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό τον φωτογραφίζουν έτοιμο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, με τη νέα σύντροφό του, την ολλανδικής καταγωγής Γουέντι Κόνελι.

«Oι Παπανδρέου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται κι εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό». Αυτή είναι η απάντηση που δίνει ο πρώην Πρωθυπουργός για το φημολογούμενο διαζύγιό του. Mετά τον χωρισμό, που οδήγησε τον Γ. Παπανδρέου να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία, το ζευγάρι συμφώνησε πως είναι προς συμφέρον και των δυο να μην οδηγήσουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις.

Η μετριοπαθής αυτή στάση ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και τα δυο παιδιά τους, τον Αντρίκο και την Μαργαρίτα, που δείχνουν να σέβονται την επιλογή των γονιών τους. Οι πληροφορίες τους θέλουν να κάνουν Χριστούγεννα οικογενειακώς με τα παιδιά και τ' αδέρφια τους.