Χάρης Αναγνωστόπουλος: Ο δικηγόρος του Deal αποκαλύπτει πώς προέκυψε η συνεργασία με Φερεντίνο

28.11.2016
Μπορεί η αρχή να έγινε με τον Γιάννη Μαρακάκη - το δικηγόρο με τ΄απίστευτα μάτια που γνωρίσαμε μέσα από τηλεπαιχνίδι - ένα νέο όνομα όμως ήρθε για να μείνει. Ο λόγος για τον Χάρη Αναγνωστόπουλο, τον νέο δικηγόρο του Deal που έχει κλέψει καρδιές.

Κι αν κρίνουμε από το πρόσωπο αλλά κι από τις ολόσωμες καλοκαιρινές του φωτογραφίες, όχι τυχαία αφού ο ίδιος ειναι σκέτο μοντέλο, με κορμί θανατηφόρο και κοιλιακούς που δεν περνούν απαρατήρητοι.

Όσο για το πώς προέκυψε η συνεργασία του με το τηλεπαιχνίδι και το κανάλι της Κάντζας, ο ίδιος μας λύνει την απορία μέσα από συνέντυεξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Αγορά" .

Ήταν κάτι που προέκυψε εντελώς τυχαία. Το καλοκαίρι κι ενώ βρισκόμουν στο εξωτερικό, μια φίλη μου με ενημέρωσε, ότι μια τηλεοπτική εκπομπή ψάχνει για δικηγόρο και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι. Με έφερε σε επαφή με την παραγωγή, όπου μου εξήγησαν ότι πρόκειται για το «Deal» και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Σίγουρα είχα επιφυλάξεις για το αν θα είναι εφικτό να συνδυάσω πρωινά δικαστήρια, απογευματινά ραντεβού και επισκεπτήρια στις φυλακές, με πολύωρα γυρίσματα για το «Deal». Με σωστό προγραμματισμό όμως όλα αντιμετωπίζονται.