Τζέιμι Όλιβερ: "Να γιατί τα παιδιά μου ήταν μπροστά στη γέννηση του αδερφού τους"

02.12.2016
Ο πιο διάσημος σεφ που δεν είναι άλλος από τον Τζέιμι Όλιβερ, έγινε πατέρας τον Αύγουστο που μας πέρασε για πέμπτη φορά και μαζί με την σύζυγό του Τζουλς πήραν την απόφαση να επιτρέψουν στις δυο μεγαλύτερες κόρες τους να είναι μπροστά την ώρα που ερχόταν στον κόσμο ο μικρότερος αδερφός τους.

Ο Τζέιμι και η Τζουλς είναι παντρεμένοι 15 χρόνια και οι δυό τους γνωρίστηκαν το 1993, παντρεύτηκαν το 2000 και παραμένουν μαζί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ευρύτερης σόουμπζ.

Έχουν ήδη τέσσερα παιδιά, την 12 ετών Πόπι Χάνεϊ Ρόζι, την 11 εττών Ντέιζι Μπου Πάμελα, την 5 ετών Πέταλ Μπλόσομ Ρέινμπποου και τον 4 ετών Μπάντι Μπέαρ Μορίς και όπως διαβάσαμε στην Daily Mail εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάισαν να επιτρέψουνσ τις κόρες τους Πόπι Χάνεϊ Ρόζι και Ντέιζι Μπου Πάμελα να είναι παρούσες στην γέννηση του αδερφού τους.

"Είναι θέμα για όσους είναι περίεργοι" είπε χαρακτηριστικά ο διάσημος σεφ στο Good Housekeeping, τονίζοντας τον πρωτόγνωρο σεβασμό που τρέφουν τα κορίτσια για την μητέρα τους.

Όπως είπε χαρακτηρισιτκά στη δήλωσή του ο διάσημος σεφ: " Ήταν η κατάλληλη ηλικία για εκείνες, το κατάλληλο σενάριο για εμάς, και εγώ κατάφερα να δω τα συναισθήματά τους καθώς έπιασαν στα χέρια τους τον αδερφό τους. Ξέρω πως τώρα έχουν ακόμη μεγαλύτερο σεβασμό για την μητέρα τους".