H ευχή του Καλυβάτση στον μπαμπά Αντώνη Κανάκη

12.12.2016
Ο Σωτήρης Καλυβάτσης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και όταν το θέμα πήγε στον πρώην φίλο και συνεργάτη του Αντώνη Κανάκη και στο ότι έγινε μπαμπάς, να τι απάντησε.

Μιλώντας την κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο Καλυβάτσης έστειλε τις ευχές του στον νέο μπαμπά Αντώνη Κανάκη για την απόκτηση της κορούλας του μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν του τηλεφώνησε για να του ευχηθεί : «Τις στέλνω μέσα από την εκπομπή σας τις ευχές» και πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια, εις ανώτερα. Να είναι γερός και αυτός και η σύζυγος του και να χαίρονται το παιδάκι τους και την οικογένεια τους».

Για το ενδεχόμενο του να κάνει ο ίδιος οικογένεια, ο Σωτήρης Καλυβάτσης δηλώνει μικρός ακόμα:

«Είμαι μικρός ακόμα για να γίνω πατέρας. Θα ωριμάσω κάποια στιγμή και αν έρθει εκείνη η ώρα και έχω κι εγώ αυτή την τύχη, μπορεί να αποκτήσω κι εγώ κάποτε ένα παιδάκι. Δεν είναι μια προτεραιότητα μου. Δεν είναι κάτι που αποκλείω, απλά εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος, όπως επίσης έχω αναφέρει ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια, ούτε είναι όλοι οι άνθρωποι για να ζούνε μόνοι τους. Η μοναξιά δεν είναι πολύ ευχάριστο πράγμα. Να θες να κάνεις παρέα και να μη σου κάνει κανένας, αυτό είναι μοναξιά, να απομείνεις μόνος σου. Η μοναχικότητα όμως είναι μια επιλογή η οποία είναι μέσα στις επιλογές μου και ζω κατά αυτό τον τρόπο.»