Μπέττυ Μαγγίρα: «Ούτε διαζύγια έχω, ούτε πλαστικές έχω κάνει, ούτε κούγκαρ είμαι»

12.12.2016
Η Μπέττυ Μαγγίρα που εντυπωσιάζει με την συμετοχή της στην ελληνική εκδοχή του μιούζικαλ "Mamma Mia"στη σκηνή του Ακροπόλ, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για την παράσταση, το ρόλο και όχι μόνο!

Πώς νιώθει άραγε με τον ρόλο της:

"Την Tanya την αγάπησα. Είναι μία γυναίκα που απολαμβάνει τη ζωή και τη γυναικεία της φύση. Της αρέσει να ζει στο μάξιμουμ, να πηγαίνει με μικρότερους άντρες, είναι αυτό που σήμερα αποκαλούμε «γυναίκα-κούγκαρ». Τις αγαπάω αυτές τις γυναίκες, τις χωρίς ταμπού, οπότε αγάπησα κι αυτό το ρόλο. Είναι πολύ διαφορετικός χαρακτήρας από την Donna (τον ρόλο υποδύεται η Δέσποινα Βανδή) και τη Rosie (το ρόλο της Μαριέλλας Σαββίδου), οπότε στο έργο βλέπουμε πώς αλληλεπιδρούν τρεις τελείως διαφορετικές προσωπικότητες. Λατρεύω τα μιούζικαλ, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα σε αυτή την παράσταση, με αυτούς τους υπέροχους και ταλαντούχους ηθοποιούς και τραγουδιστές και εύχομαι το συνολικό αποτέλεσμα να αρέσει και στον κόσμο.", είπε.

Στην ερώτηση αν έχει κοινά με την ηρωίδα που υποδείεται απάντησε: "Όχι πολλά. Τα κοινά μας είναι πως έχει χιούμορ, της αρέσει η ζωή και να περνάει καλά. Ωστόσο, για κάποιο μυστήριο λόγο νιώθω κοντά της. Κατά τα άλλα, ούτε διαζύγια έχω, ούτε πλαστικές έχω κάνει, ούτε κούγκαρ είμαι! Αλλά κατάφερα να αγαπήσω την Tanya και να την πλησιάσω." είπε χαρακτηριστικά.