10 διάσημοι που κακομεταχειρίζονται τους γονείς τους [photos]

15.12.2016
Οι οικογενειακές σχέσεις ήταν ανέκαθεν πολύπλοκες και αν προσθέσουμε στο μείγμα αυτό το χρήμα, τη δόξα και τα υπερτροφικά «εγώ» των διασήμων τότε η κατάσταση γίνεται κυριολεκτικά εκρηκτική.

Ουκ ολίγοι είναι οι διάσημοι, που αντί να έχουν τους γονείς τους αρωγούς και συνοδοιπόρους στη ζωή και την καριέρα τους, είναι στα μαχαίρια μ΄αυτούς και δεν σταματούν να τους «κακομεταχειρίζονται» και να τους εκθέτουν διαρκώς. Έτσι, είτε μιλούν με λόγια προσβλητικά γι΄αυτούς στις συνεντεύξεις τους είτε γράφουν ακόμη και τραγούδια για τα όσα πέρασαν στη ζωή τους εξαιτίας τους.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αντίδραση του Μακόλει Κάλκιν που απεχθάνεται τόσο τους γονείς και ειδικά για τον πατέρα του που στην ηλικία των 15 ξεκίνησε δικαστικό αγώνα για να μην έχουν οι γονείς του την κηδεμονία του και φυσικά τον έλεγχο της περιουσίας που είχε αποκτήσει από τις ταινίες του. Κέρδισε το δικαστήριο και απομακρύνθηκε από τους γονείς του σε σημείο που να μην εμφανιστεί ούτε καν σε περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις διασήμων που δεν συμπεριφέρονται καλά στους γονείς τους και σας τις παρουσιάζουμε!