Τα πρώτα λόγια του Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα για τον ερχομό της κόρης του

13.12.2016
Ο Αντώνης Κανάκης έγινε πατέρας και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα. Ο διάσημος παρουσιαστής στην πρώτη του εκπομπή στο Ράδιο Αρβύλα μετά τον ερχομό της κόρης του , που έγινε γνωστή την περασμένη Τετάρτη , μίλησε γεμάτος χαρά για το ότι ε΄γινε πατέρας.

Ο γνωστός παρουσιαστής στην πρώτη του εκπομπή στους Ράδιο Αρβύλα μετά τον ερχομό της κόρης του, που η γέννηση της έγινε γνωστή την προηγούμενη Τετάρτη, μίλησε με απεριόριστη χαρά κι ευτυχία για το χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή του και τόνισε ότι νιώθει σαν να κάνει την πρώτη του εκπομπή.

«Μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση», είπε ο παρουσιαστής.

«Μη με κοιτάτε. Είμαστε όλοι τυχεροί που δεν το έφερα εδώ. Για μένα μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση. Γενικότερα εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι. Ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή», είπε ο Αντώνης Κανάκης, αποδεικνύοντας, ότι έχει αλλάξει τόσο πολύ τον ίδιο ο ερχομός της κορούλας του.