Η Πετρούλα Κωστίδου επιτρέπει στον συντροφό της να κάνει one night stand

14.12.2016
Είναι ίσως από τις λίγες γυναίκες, αν όχι η μοναδική που με ευκολία δηλώνει πως δέχεται από τον άντρα να την απατήσει, αρκεί να μην πάρει τηλέφωνο. Δε θεωρεί την απιστία της μιας βραδιά λάθος αλλά... κάτι στιγμιαίο.

Ο λόγος για την Πετρούλα Κωστίδου - που γνωρίσαμε από το ιδιαίτερο δελτίο καιρού στο Star και καθημερινά ενημέρωνε όλα τα "μωράκια" για την άνοδο της θερμοκρασίας κάνοντας... στριπτίζ. Κι ενώ είχε χαθεί και τη βλέπαμε κατά καιρούς σε διαφημίσεις γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών, τελευταία επανέρχεται στο προσκήνιο με δηλώσεις της που κάνουν αίσθηση.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «La Biri Biri» αποκάλυψε πως αν ο σύντροφός της κάνει ένα one night stand, δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση της!

«Έχω εφτά χρόνια σχέση και είμαι μονογαμική. Σε περίπτωση που ο σύντροφός μου κάνει ένα one night stand, αν τύχει να πιει λίγο παραπάνω και είναι μια ωραία γυναίκα, αν γίνει ένα one night stand και τελειώσει εκεί και δεν πάρει το τηλέφωνό της, δεν θα χαλάσω εγώ τη σχέση μου για κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να τη χαλάσω. Δεν είναι λάθος, είναι κάτι στιγμιαίο. Αν είναι να το κάνει, τουλάχιστον να το απολαύσει. Δεν θα πετάξω τη σκούφια μου μόλις το μάθω, δεν θα κάνω πάρτι μόλις το μάθω, αλλά δεν θα χαλάσω τη σχέση μου γι’ αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα.

Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα για προσωπικά ζητήματα μίλησαν κι άλλες δύο γνωστές κυρίες της ελληνικής σοουμπίζ. Η Μάρω Κοντού αποκάλυψε πως έχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε σχέση και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δηλώνει ανοιχτά πως χαίρεται που ο άντρας της αρέσει στον γυναικείο πληθυσμό.