Πόλεμος στο Χόλιγουντ: H Κριστίνα Άπλγκέιτ ξεσπά

31.01.2017
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η διάσημη ηθοποιός ξεσπά εναντίον αυτών που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να έχει πολιτική άποψη επειδή είναι προνομιούχα και μαρτυρά λεπτομέρειες της δύσκολης παιδικής της ηλικίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαρκ Γουόλμπεργκ -ο οποίος διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις πολιτικές του απόψεις- ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Task & Purpose ότι «Πολλοί διάσημοι μιλάνε για την πολιτική και δεν θα έπρεπε. Το κοινό μπορεί να αγοράζει το νέο σου CD ή να βλέπει την καινούρια σου ταινία όμως δεν φέρνεις εσύ φαΐ στο τραπέζι τους, ούτε πληρώνεις τους λογαριασμούς τους. Πολλοί στο Χόλιγουντ ζουν σε μια φούσκα. Δεν έχουν επαφή με τον καθημερινό, συνηθισμένο πολίτη που πρέπει να ζήσει την οικογένειά του. Εγώ έχω επαφή με τον αληθινό, τον πραγματικό κόσμο. Προέρχομαι από τον πραγματικό κόσμο και σε αυτόν ζω και υπάρχω. Και παρόλο που μπορώ να κινηθώ μέσα στο Χόλιγουντ και ειλικρινά εκτιμώ τις ευκαιρίες που μου προσφέρει, γνωρίζω πώς είναι να μην έχεις τίποτα από αυτά».

Τι ήταν να κάνει αυτές τις δηλώσεις ο Μαρκ! Η Κριστίνα Απλγκέιτ άστραψε και βρόντηξε και γέμισε το Twitter με οργισμένες δηλώσεις που -αν και δεν τον κατανόμασε- μάλλον έχουν στόχο αυτόν. «Είναι παράξενο να λες ότι δεν μου επιτρέπεται να έχω φωνή. Είμαι επίσης μητέρα, κόρη και άνθρωπος. Γεννήθηκα με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ» τουίταρε.

Και ξαφνικά οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου χωρίστηκαν στα δύο με κάποιους να την κατηγορούν και άλλους να παίρνουν το μέρος της. Προκειμένου λοιπόν να στηρίξει τη θέση της ότι είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος η ηθοποιός αποκάλυψε πολλές άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της όπως ότι μεγάλωσε σε ένα βίαιο οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς πατέρα και ότι είχαν τόσα οικονομικά προβλήματα που είχαν άμεση ανάγκη τα κρατικά κοινωνικά επιδόματα.

Στο τέλος βέβαια κατάλαβε ότι το παράκανε, ζήτησε συγγνώμη και δικαιολόγησε τη στάση της επειδή ως μητέρα επιθυμεί η κόρη της να μεγαλώσει σε ένα ένα ασφαλές περιβάλλον.