Γκουίνεθ Πάλτροου: H... ανωτερότητά της μας ξαφνιάζει! Τόσο πολύ πια! [photos]

27.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός μπορεί να χώρισε με τον σύζυγό της Κρις Μάρτιν όμως έχει διατηρήσει όχι μόνο μαζί του τις καλύτερες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, αλλά και με την οικογένειά του.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον frontman και τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldplay, Κρις Μάρτιν, η Γκουίνεθ Πάλτρου έδειξε διατεθειμένη να κρατήσουν όσο το δυνατόν καλύτερες σχέσεις, σε σημείο που ακόμα και η μητέρα της απορούσε «με αυτά τα μοντέρνα διαζύγια που δε μοιάζουν με διαζύγια».

Μάλιστα στα γενέθλιά του στις 2 Μαρτίου είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί «Ευτυχισμένα 40στα γενέθλια στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Σε αγαπάμε τόσο πολύ» όπως είπε. Μπορείς να τη δεις εδώ:

HAPPY 40th BIRTHDAY to the best daddy in the world!!! We 💖you so much!

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Ωστόσο η 44χρονη ηθοποιός απέδειξε ότι όχι μόνο με τον πρώην σύζυγό της θέλει να έχει καλές σχέσεις αλλά και με την πρώην πεθερά της! Χτες, Κυριακή που εορταζόταν η γιορτή της μητέρας στη Βρετανία η «ανώτερη» σταρ έκανε ανάρτηση στο Instagram μια παλιότερη φωτογραφία της, όχι με τη μητέρα της όπως θα μπορούσε κανείς να υποθέσει, αλλά με την πρώην πεθερά της και με τη λεζάντα: «Ευτυχισμένη UK Γιορτή της Μητέρας σε όλες, ιδιαίτερα σε αυτή την αξιαγάπητη μητέρα πέντε παιδιών και σπέσιαλ γιαγιά για 6 την Άλι Μάρτιν». Αμάν πια βρε Γκουίνεθ, δεν αντέχουμε τόση ανωτερότητα! Δες την εδώ.

Happy UK Mother's Day to all, especially this lovely Mum of 5 and extra special grandmother of 6 #alimartin 💐

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on